Paljun vuokraus aloitettu!

palju takaa

Paljun vuokraus aloitettua Lepsämässä Nurmijärvellä. Juuri valmistunut paljukärry on kokonaisuudessaan kotimaassa valmistettu.

Kylpytynnyriin menee vettä n. 1600 litraa ja siihen mahtuu hyvin kuusi henkilöä. Paljun sisus on mustaa muovia, ulkoverhous ja terassi puuta. Kärry on jarruton, henkilöauton ajokortti (B -kortti) riittää sen kuljettamiseen. Toimitamme ja noudamme paljun tarvittaessa.

Kamiina on 35 kW tehoinen, lämmitysaika 2-3 tuntia, riippuen veden alkulämpötilasta. Varustelaatikossa tulee mukaan sekoitusmela, lämpömittari, kelluva juomapidike, poistoletku ja kärryyn nousemista helpottava irtorappunen. Kärryn lavalla on myös rappuset paljuun kiipeämisen helpottamiseksi.

Toimimme pääasiassa Nurmijärvellä, kattaen lähialueet (Vihti, Hyvinkää, Järvenpää, Tuusula, Loppi, Helsinki)

Ota yhteyttä tai tee varaus kalenterin kautta täältä:

Varauskalenteri

J&J Vati
Jylhävaarantie 72
01830 Lepsämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.